Microsoft Office Project Professional osnovna obuka – hibridna obuka (onlajn i uživo)

Osnovna obuka za korišćenje Microsoft Office Project Professional alata biće održana od  13-15.12.2023. godine u hibridnom režimu (onlajn i uživo). Prijavu za obuku možete izvršiti ovde.

Pročitajte više

Šta mi radimo?

MPP konsalting aktivnosti

Podrška uvođenju i primeni Professional verzije Microsoft Projecta za upravljanje pojedinačnim projektima.

MPS konsalting aktivnosti

Primena Microsoft Project Server sistema kao podrška za upravljanje projektima putem internet tehnologija.

MPP konsalting aktivnosti

Primenu Microsoft Project tehnologija u upravljaju portfoliom projekata na nivou preduzeća.

EPM konsalting aktivnosti

Podršku i uvođenje svih Microsoft Project tehnologija za upravljanje projektima na nivou preduzeća.

PM Office konsalting

Organizaciono projektovanje Project Management Office-a na nivou preduzeća, kroz uvođenje i implementaciju koncepta upravljanja projektima.

Primena savremenih pristupa

Implementacija agilnih i tradicionalnih metoda u upravljanju projektima u Microsoft Project alatima.

Principi na kojima baziramo naš rad su kreativnost, dizajn, iskustvo i znanje. Sa preko 20 godina istraživačkog i praktičnog rada u oblasti upravljanja projektima doprinelo je da svako ponaosob od korisnika ostvari svoj pun potencijal primenom Microsoft Office Project Professional alata u domenu svoje specijalizacije.

Latest Works

  • More info

    International Project Management Championship 2018

    More info

    Nacionalno takmičenje u upravljanju projektima 2018.

  • More info

    “Vreme je novac” – Metod ostvarene vrednosti

    More info

    Primena MS Project-a kroz agilno upravljanje projektima

VREDNOST

IT rešenje koje kompanija predlaže stvara vrednost.

KONKURENTNOST

IT rešenje se razlikuje od konkurentskog rešenja.

KOPIRANJE

IT rešenje se teško kupuje/kopira od strane konkurencije.

ODRŽIVOST

IT rešenje stvara održivu konkurentsku prednost za kompaniju.

Upoznajte programski paket Microsoft Project i unapredite vaše kompetencije

O nama

Centar za Microsoft Project ima za cilj da afirmiše primenu savremenog koncepta upravljanja projektima i upotrebu Microsoft Project-a kao specijalizovanog softvera za podršku upravljanju projektima. Svojim aktivnostima Centar za Microsoft Project želi da pomogne svim korisnicima ovog softvera da ostvare svoje ciljeve vezane za uspešno upravljanje projektima. Centar za Microsoft Project je osnovan uz saradnju sa kancelarijom Microsoft-a u Srbiji.
Microsoft Project predstavlja jedan od najpoznatijih softverskih paketa koji se koriste kao podrška upravljanju projektima. Razvila ga je poznata softverska firma Microsoft u skladu sa logikom široko prihvaćenog Microsoft Office paketa tako da je ostvarena konzistentnost u radu, jedinstvo komandi i visok nivo integracije sa drugim programima iz ovog paketa. Ovaj programski paket je namenjen, pre svega, za planiranje, praćenje i kontrolu realizacije različitih vrsta projekata, i predstavlja jedan od najlakših i najviše korišćenih programskih paketa za upravljanje projektima.
Microsoft Project omogućava sagledavanje veoma složenih projekata kroz raščlanjavanje projekata na pojedine faze i delove, kao i povezivanje pojedinih delova ili više projekata radi zajedničkog korišćenja resursa i efikasnijeg timskog rada. Microsoft Project omogućava izradu dinamičkih planova, planiranje različitih vrsta resursa, planiranje i analizu troškova, praćenje i kontrolu izvršenja projekta, analizu rizika, kreiranje različitih vrsta izveštaja, uvoz i izvoz projektnih podataka, visok nivo integrisane komunikacije članova projektnog tima i dr.
Microsoft Project & Portfolio Management pomaže da efikasno i efektivno počnete i realizujete vaše projekte. Postojeći šabloni, poznati alati za upravljanje rasporedom i vremenom, i pristup preko različitih uređaja povećavaju produktivnost za projektne menadžere i timove koji su uključeni u planiranje i realizaciju projekata.

Naši klijenti

    • ”Posle obuke smo bili više nego dovoljno spremni za planiranje i praćenje projekata i predavači su bili jako predusretljivi, i kod praktičnih rešenja realnih problema nakon obuke sa kojima smo se sreli.“
      Jovan Bosnić, Velesstroy, Moskva